Translate to English:

Inregistrare pentru Vizită de studiu și schimb de bune practici între reprezentanții primăriilor orașelor și municipiilor altele decât cele reședință de județ din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest și experții echipelor de implementare a proiectelor cu fonduri nerambursabile

Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin completarea datelor de contact confirmați că ați fost informați cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Operator, respectând principiile prelucrării stabilite de Regulamentul (UE) 2016/679, având ca scop organizarea evenimentelor de informare, în baza exercitării unui interes legitim al Operatorului. Ați fost informați cu privire la drepturile pe care le aveți cu privire la prelucrarea datelor. Pentru a vă exercita drepturile, puteți transmite o cerere la adresa de e-mail: dataprotection@nord-vest.ro. Responsabilul cu protecția datelor al Operatorului este IT EMBASSY.
Datele de contact ale Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: Bulevardul General Gheorghe Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, Cod Poștal 010336, București, România.
Semneaza mai jos:

Unfortunately, your browser is currently unsupported by our web application. We are sorry for the inconvenience. Please use one of the supported browsers listed below, or draw the image you want using an offline tool.

Supported browsers: Opera, Firefox, Safari, and Konqueror.Nota! Daca nu se intampla nimic cand dati click pe butonul "Continua", asigurati-va ca ati debifat in browser setarea "block fingerprinting".
* Toate campurile sunt obligatorii
Nu uitati sa confirmati adresa de email! (o adresa de email nu poate fi asociata decat unei singure persoane)
Aceasta adresa de email a fost deja inregistrata la acest eveniment! Va rugam nu folositi o adresa de servici!

Multumim. Ati fost inregistrat la eveniment.

Ati primit pe email codul QR cu care o sa primiti acces la eveniment.

V-ati dat acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal

V-ati dat acordul pentru primirea de mesaje de marketing

V-ati dat acordul pentru primirea unui newsletter cu evenimente viitoare

Va rugam confirmati abonarea la newsletter, dand click pe linkul primit la adresa de email

V-ati mai inregistrat la acest eveniment. Datele noi au fost salvate.

Va rugam nu folositi email sau telefon de serviciu